Litoralul pentru Toti

11048778_1823802221177466_1590884348745632555_n.jpg

                                              

   

 

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul "Litoralul pentru toţi" prin care turiștii beneficiaza de cazare la mare platind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână începand cu 2 septembrie pana in 30 septembrie.

 

           Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ  cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate in programul special ‘’Litoralul pentru toţi" sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

        ‘’Litoralul pentru toti’’ este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

           Lansat cum 16 ani, Programul special „Litoralul pentru Toţi” prezinta acelasi interes din partea turistilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la preţuri avantajoase.

           Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate in ultimii 6 ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%,  iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Incepand cu aceastaeditie, biletele pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.
             Anul acesta turismul din Romania si in special hotelurile de pe litoral se confrunta cu o criza a fortei de munca fara precedent, multe unitati de cazare refuzand rezervari in luna septembrie din cauza lipsei de personal.
            Cu toate acestea, pana în prezent s-au inscris în program 54 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 3.000 de locuri in fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vandute prin agenţiile de turism partenere si revanzatorii lor, sau direct de catre hotel, tariful fiind acelasi, in functie de unitatea de cazare. Astfel, aproximativ 12.000 de locuri sunt pregatite pentru turistii care doresc sa beneficieze de vacante cu tarife reduse.        
             FPTR este singura organizație reprezentantivă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii FPTR avand o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.